PDK Nuk e Mohon Skandalin e Vëzhguesve

26 0
Në një konferencë për media zyrtarët e PDK-së nuk e kanë mohuar faktin që anëtarët e partisë së tyre janë akredituar duke përdorur një OJQ.

KALLXO.com raportoi gjatë ditës për anëtarë të AAK-së dhe PDK-së të cilët janë akredituar në KQZ si anëtarë të një organizate joqeveritare.

Seriali shqip - Zyrja per Gjithcka - shiko gjitha episodat

Emisioni Perralle me tupan

Emisioni Oxygen me Besim Dina - Shiko te gjitha Emisionet

Emisioni ODEON SCHOW - Shiko te gjitha episodat

Seriali shqip - Cka ka shpija - Te gjitha episodat

Cookies