Statistika e Faqes

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterSot33594
mod_vvisit_counterDje56196
mod_vvisit_counterKëtë Javë245366
mod_vvisit_counterJavën e Kaluar561804
mod_vvisit_counterKëtë Muaj1425571
mod_vvisit_counterMuajn e kaluar4003313
mod_vvisit_counterGjithësejt nga: 06.11.201083542138

Shikoni RTK-në Live

Shikoni-RTK-Live-175

Video e radhesë

Video ansehen

Marketing

Euro_Rolle_175_

GAZETA SHQIP ONLINE

BotaSotLogo
kohaditore
ExpressLogo
KosovaSot
GazetaLajm

Falja e Namazit

Shko faljen e Namazit
Falja e Namazit "Video"

*** RISI *** RISI *** RISI ***

Tani kemi publiku PORTALIN e ri Zemra-Chat

Vizito www.Zemra-Chat.com ose kliko këtu  dhe regjistro profilin tuaj...

KLIKO DHE VAZHDO NE FAQEN E ZEMRA-CHAT

Banner

Banner

Banner

Transport_Mursel_250

Fejza - Transport - Drenica

pikllimi_500_300
Euro_Rolle_500_RTK Lajme - Dabate etj.

Lajme 19:30 16.04.2014


Lajme 19:30 16.04.2014
Lajme 19:30 16.04.2014
2136 sec.
Views: 225
LAJME 19:30 15.04.2014
LAJME 19:30 15.04.2014
2039 sec.
Views: 1578
BETIMI PËR DREJTËSI AMNISTIA E KORRUPSIONIT NË KOSOVË

LAJME 19:30  15.04.2014
LAJME 19:30 15.04.2014
2040 sec.
Views: 1466
LAJME 19:30 14.04.2014
LAJME 19:30 14.04.2014
1957 sec.
Views: 1168
KAPITAL 12.04.2014
KAPITAL 12.04.2014
3402 sec.
Views: 389


Komentet nga Vizitoret e web-faqes

Zemra.de - Radio Live - Chat Shqip - Muzik - Video etj.

Dhuna në emër të fesë është kundër fesë

Liria e bindjes dhe besimit, për të cilën dekadat e fundit janë shkruar rregulla dhe norma me karakter ndërkombëtar, duke e kategorizuar atë si një të drejtë elementare të çdo individi, është përmendur qysh herët edhe në librin e shenjtë, Kur`anin. Besimi i lirë në Zot, sipas shumë ajeteve të këtij libri, shihet si një e drejtë ekskluzive e çdo individi. Në vijim, në lidhje me këtë çështje të rëndësishme do të shkëpusim disa ajete - pjesë domethënëse të Kur’anit:

Në kaptinën el-Bekare, ajeti 69, në formë të prerë thuhet se: “Nuk ka dhunë në fe” - (La ikrahe fi ed-din). Rrënja e fjalës Ikrahe - kerihe është përmendur disa herë në Kur`an, përmes konteksteve të ndryshme si në kuptimin e dhunës - imponimit të një veprimi jashtë vullnetit të dikujt dhe si diçka që urrehet në brendësinë e njeriut etj.

Prandaj, kuptimi që del nga rrënja e kësaj fjale, si dhe nga kontekstet në të cilat ajo është përmendur, rezulton se askush nuk gëzon të drejtën që të tjerëve t`ua imponojë bindjen e tij shpirtërore të besimit.