Organizime Gëzuar 2019
Montag, 25 Februar 2019 23:37
Sonntag, 10 Februar 2019 14:54

Me rastin e festes se 8 Marsit organizojmë koncert madhështorë për nënat dhe motrat tona shqiptare!
Në Werl ju argëton Remzije & Nexhat Osmani, Shpend Xhafa dhe me Sint Florian Krasniqi