Organizime Gëzuar 2019
Sonntag, 10 Februar 2019 14:54

Me rastin e festes se 8 Marsit organizojmë koncert madhështorë për nënat dhe motrat tona shqiptare!
Në Werl ju argëton Remzije & Nexhat Osmani, Shpend Xhafa dhe me Sint Florian Krasniqi

Sonntag, 10 Februar 2019 14:41

BD-Organizon 8 Marsin ne Köln me Gjyste Vulaj, Takalukat, Bajram Gigolli dhe Maksi Show në Köln

Mittwoch, 06 Februar 2019 12:28

LANGENFELD PAVARESIA E KOSOVES 016095310462 & 016099121414 & 01731607530 REZERVONI DOT TI KENI VENDET ME TE MIRA MIR SE VINI

Freitag, 14 Dezember 2018 12:16

Ju ndihmojm për provimin/Prüfung B1 të gjuhes Gjermane. Na kontaktoni per me shume Info.

Mittwoch, 05 Dezember 2018 21:29

31.12.2018 - Gëzuar Vitin e Ri 2019 në Bottrop

Hyrja: 45€ per te rriturit, Për Femijet : 3 deri 11 Vjet/ 30€ ne çmim hyjn- Darka prej Grill edhe Menü, Meze, Kaffe, Birra, Cola, Fanta, Uje
Rezervimi është i Demosdoshëm +4915228828400/ +4917643658823 Salla Moderne

 

Salla gezuar vitin e ri 2019 ne bottrop

An der Knippenburg 115 - 46238 Bottrop