Gëzuar Vitin e Ri 2017 në Bergisch Gladbach - Ermali dhe Gjyste Vulaj Empfehlung

Bashkë Kombasë të nderuar ejani të festojmë ndrriminë e Motmoteve 2017. Së bashku në Bergisch Gladbach.
Salla është moderne më të gjitha kushtet:

  • Ka  Kafiteri teke ku lejohet pirja e Duhanit
  • Kemi edhe dhom gjumi per Femijë
  • Parking për Vetura të mjaftushum
  • Kurse Pije alkoholike me çmim të volitshum!

Ju mir presum...

 

Adresa:

Schlodderdicher Weg 48
51469 Bergisch Gladbach


 

Artikel bewerten
(4 Stimmen)