Mbasë dhjetë ditë përdorimi të kremes tonë ky është rezultati, klientja është shumë e lumtur, por ne jemi edhe më të lumtur kur krema ka sukses te klientët në largimin e Aknet, puqrrat e brendshme puqrrat e jashtme, njollat e errëta me ngjyrë kafe në fytyrë si dhe njollat në fytyrë të paraqitura nga dielli. Freskon pastron tërësisht lëkurën ! Është i përshtatshëm për çdo lloj lëkure, moshe apo gjinie. Sepse përbërja e tij është nga vajrat e farës së kungullit, Vitamina D,C dhe kripëra minerale.
Porosia arrin mbrenda 24h ne gjithë KosovenPagesa bëhet pasi ta merrni produktinPagesa e postës është e përfshirë në çmimPorosia bëhet në inbox  (Facebook) ose në viber +38649192330Porosit tani ne ju mirepresim suksesi është i menjëhershëm

Artikel bewerten
(6 Stimmen)