Jabllanoviq nuk dorëhiqet, interesohet për Trepçën

Ministri për Kthim dhe Komunitete, Aleksandar Jabllanoviq, në mbledhjen e qeverisë, e ka pyetur minstrin e financave, Avdullah Hotin për ligjin për Trepçën, raporton Indeksonline.


Ministri Hoti në përgjigjen e tij, i ka sqaruar Jabllanoviqit se në projektligjin kombëtar përfshin asetet më të mëdha të Kosovës në AKP, si Trepçën dhe ndërmarrjet e tjera.

Artikel bewerten
(0 Stimmen)