Vjen reagimi zyrtar i Stupcave |FOTO

04 Jan 2016

Skeçi 'Plani strategjik' i Stupcave bëri shumë bujë mediatike.

U dhanë shumë kritika, pro dhe kundër skeçit të Stupcave, derisa ata po heshtnin.
Para pak minutash Stupcat kanë reaguar me një deklaratë zyrtare në faqen e tyre në Facebook, transmeton lajmi.net.


Më poshtë mund të shihni deklaratën e plotë të Stupcave.

Vjen reagimi zyrtar i Stupcave|FOTO

 

Artikel bewerten
(9 Stimmen)