Me rastin e festes se 8 Marsit organizojmë koncert madhështorë për nënat dhe motrat tona shqiptare!
Në Werl ju argëton Remzije & Nexhat Osmani, Shpend Xhafa dhe me Sint Florian Krasniqi

Me rastin e festes se 8 Marsit organizojmë koncert madhështorë për nënat dhe motrat tona shqiptare! Festojm 8 Marsin Diten e Nënës/ Vetëm për Zonja dhe Zonjusha.