Mijëra kosovarë vazhdojnë ikjen nga Kosova. Mbrëmjen e sotme në stacionin e autobusëve në Prishtinë, sërish janë parë shumë kosovarë duke marrë autobusët e linjës Prishtinë-Beograd.

Ndërkohë pamjet tregojnë kosovarët të cilët shtyhen për një vend në autobus, në të cilin ka shumë familje me fëmijë.

Die Seite, die Du aufrufen wolltest, wurde nicht veröffentlicht

View MediaDerisa gjatë tërë ditës në qendër të Prishtinës pat protesta që eskaloi me dhunë, kundër Qeverisë së Kosovës, në mbrëmje stacioni i autobusëve është përplot me qytetarë.

Ata hipin në autobusë që shkojnë në Beograd për të ikur nga Kosova për në vendet perëndimore.

KosovaPress ishte në vendin e ngjarjes në momentin kur tre autobusë të stërmbushur me qytetarë u nisën nga Prishtina për në Beograd.

Një dëshmitar që ishte në vendin e ngjarjes ka thënë se edhe dy autobusë janë nisur më herët për në Beograd ndërkaq natën e kaluar janë nisur katër.

Përveç kësaj nëpër autobusë nuk ka vend dhe se shumica detyrohen të rrinë në këmbë sepse biletat për në Beograd shiten shumë më herët.