Diese Seite drucken

HERNE Gjermani afer Bochum dhe Gelsenkirchen - Gëzur Vitin e Ri 2018 me Afrim Muqiqi, Mera Zymberi dhe Veton Mushkolaj Empfehlung

Reklama Gezuar Vitin e Ri 2018

Të festojm së bashku Vitin e Ri 2018 në HERNE. Në një ambjent familiar dhe rinor.

Darka përban meny te paster plus grill si dhe pije jo alkoholike + birra pa kufizime si dhe shumë befasi tjera të gjitha inklusiv.  Red Bull dhe Vodka etj... me çmime shumë të volitshme.

Rezervimi është i obligushëm dhe sa më heret aq më mirë!

 INFO DHE REZERVIME: 017684885431


-----------------------------------

Postfach: Naser Cerkinaj 10 05 21

45805 Gelsenkirchen

-----------------------------------

Letzte Änderung am Sonntag, 02 Dezember 2018 22:11
Artikel bewerten
(2 Stimmen)

Das Neueste von Zemra.com

Ähnliche Artikel