Festojm 8 Marsin në Werl me Remzije & Nexhat Osmani Empfehlung

Festojm 8 Marsin në Werl me Remzije & Nexhat Osmani Festojm 8 Marsin në Werl me Remzije & Nexhat Osmani

Me rastin e festes se 8 Marsit organizojmë koncert madhështorë për nënat dhe motrat tona shqiptare!
Në Werl ju argëton Remzije & Nexhat Osmani, Shpend Xhafa dhe me Sint Florian Krasniqi

Artikel bewerten
(2 Stimmen)