089 - Target RTK: Roli i Kosoves ne zgjedhjet e pergjithshme ne Shqiperi. 16.04.2013

10 0
Target RTK - Roli i Kosoves ne zgjedhjet e pergjithshme ne Shqiperi. Te ftuar: Berat Buzhala, Alma Lama, Astrit Gashi dhe Bajrush Morina.16.04.2013 https://www.target.zemra.de