Organizime Gëzuar 2019
Sonntag, 01 Dezember 2019 22:12

 Gezuar Vitin e Ri 2020 ne Gelsenkirchen

Gëzuar 2020 me ARTI EVENTS!

Ju ftojm ta festojm sëbashku Naten më të harreshme të Viti të Ri 2019. Në një ambjent familiar dhe rinor.

Darka përban meny te paster plus grill si dhe pije jo alkoholike + birra pa kufizime si dhe shumë befasi tjera të gjitha inklusiv.  Red Bull dhe Vodka etj... me çmime shumë të volitshme.

Rezervimi është i obligushëm dhe sa më heret aq më mirë!

 INFO DHE REZERVIME: 017684885431

-----------------------------------

Postfach: Naser Cerkinaj 10 05 21

45805 Gelsenkirchen

-----------------------------------

Medien

Samstag, 26 Oktober 2019 15:49

Enis Hoti vogëlushi 7 javësh vuan nga Aneurisma Venne Galeni ( VGMA ) dhe i duhet të dërgohet urgjent për trajtim jasht vendit.
Familjaret e vogëlushit kërkojn ndihmë financiare për shërimin e vogëlushit pasi që i vetmi burim financiar që pohon ta këtë është asistance sociale.
Akoma nuk dihet shuma e nevojshme për trajtim jasht vendit.

Të dhënat e llogarisë bankare janë ne emër të nënës të vogëlushit znj. Resmije : BKT ( Banka Kombetare Tregtare – Kosova ) XK051903002086021189
Numri kontaktus: 045 412 760

Samstag, 03 August 2019 12:13

Deutsch - Albanische Übersetzungen

Teuta LOXHAJ (Dozentin, beeidigte Dolmetscherin / Übersetzuerin) und
Dr. M. Loxhaj (Orthopäde/Rheumatologe, med. Übersetzer).

Kontakt: +491746012126

Uebersetzungen Teuata Loxhaj