31.12.2019 Gelsenkirchen - Gëzur 2020 me ARTI EVENTS - Engjel & Shyhrete Behluli dhe Kushtrim Dobra Empfehlung

 Gezuar Vitin e Ri 2020 ne Gelsenkirchen

Gëzuar 2020 me ARTI EVENTS!

Ju ftojm ta festojm sëbashku Naten më të harreshme të Viti të Ri 2019. Në një ambjent familiar dhe rinor.

Darka përban meny te paster plus grill si dhe pije jo alkoholike + birra pa kufizime si dhe shumë befasi tjera të gjitha inklusiv.  Red Bull dhe Vodka etj... me çmime shumë të volitshme.

Rezervimi është i obligushëm dhe sa më heret aq më mirë!

 INFO DHE REZERVIME: 017684885431

-----------------------------------

Postfach: Naser Cerkinaj 10 05 21

45805 Gelsenkirchen

-----------------------------------

Artikel bewerten
(4 Stimmen)