075 - Target: diskutime me ambasadorin britanik Ian Cliff dhe ambasadorin gjerman Peter Blomeyer.

6 0

Target diskutojne per aktualitetin politik ne Kosove ambasadori britanik Ian Cliff dhe ambasadori gjerman Peter Blomeyer.

Seriali shqip - Zyrja per Gjithcka - shiko gjitha episodat

Emisioni Perralle me tupan

Emisioni Oxygen me Besim Dina - Shiko te gjitha Emisionet

Emisioni ODEON SCHOW - Shiko te gjitha episodat

Seriali shqip - Cka ka shpija - Te gjitha episodat

Cookies