Gjyste Vulaj-A PO KENI HOT ( Official video)

22 0

"A po keni hot"
Muzika dhe texti : Gjyste Vulaj
Orkestrimi : Sokol Vulaj
Wardrobe: Laura's Boutique USA
Sponzor : Mega Event
Video produkcioni: swart

Oooo.., oooo..,
Hot-hot,hot-hot
Oooo..,Oooo..,
Hot-hot,a po keni, a po keni,
-A po shihni çika,çuna t'bukur shum
Sonte nata për rrum-bum-bum
Sa shum çika sexy paska në kët nat
A po keni hot çuna, a po keni hot /2X
- A po keni hot, a po keni hot
Sa e nxeht na u ba kjo nat
Flirtojm t'gjith, kush më pak-kush më
shum,
High, Hot sont n'maximum

-Se kshtu ka lezet,se kshtu ka lezet
Kalle krejt, digje-digje,digje kalle krejt/2x

Hot-hot,a po keni,a po keni hot?/4X

Oooo..,Oooo..,⯑⯑
Oooo..,Oooo..,⯑⯑
-A po shihni çika,çuna t'bukur shum
Sonte nata për rrum-bum-bum
Sa shum çika sexy paska në kët nat
A po keni hot çuna, a po keni hot ?
-A po keni hot, a po keni hot
Me energji vodka-limon, po kalojm kët nat
A po doni gjith sa jemi bashk me fluturu
Hajde duart n'ajër sonte bashk kët nat me shiju
-Se kshtu ka lezet, se kshtu ka lezet,
kalle krejt, digje-digje,digje kalle krejt /2X

Hot-hot,a po keni,a po keni hot/4X

Ooo..., Ooo..,digje kalle krejt,digje kalle krejt
Ooo..,Ooo..,se kshtu ka lezet,se kshtu ka lezet

-Se kshtu ka lezet, se kshtu ka lezet
kalle krejt, digje-digje,digje kalle krejt /2X

Se kshtu ka lezet/3x ⯑
Se kshtu ka lezet/3x
digje-digje, digje kalle krejt/2X
Hot-hot, a po keni,a po keni hot? /4X