KTV Frymë 2 - janar 2014

12 1

KTV Frymë 2 - janar 2014 Sinan Kajtazi - klarinetë, Nesim Maxhuni - daulle, Liridon Sadriu - vokal, Fatjon Myftari - piano dhe Faton Kajtazi - sint