Kojshia Show - Emisioni 66 (08.05.2016)

17 1

Ne studio:
Ramiz Kelmendi (ETC)
Elona Leka
Ansambli i kengeve dhe valleve " Lahuta e Malsise"

Video tjera

Seriali shqip - Zyrja per Gjithcka - shiko gjitha episodat

Emisioni Perralle me tupan

Emisioni Kojshija SHOW - Kliko ketu per ti shiku te gjitha

Emisioni ODEON SCHOW - Shiko te gjitha episodat

Seriali shqip - Cka ka shpija - Te gjitha episodat

Cookies